Ecomex d.o.o.

Osnovni podaci

Priivredno društvo Ecomex d.o.o. osnovano je 5.februara 1990. godine. Lokacija našeg privrednog društva je veoma povoljna. Nalazimo se na magistralnom putu Beograd - Užice, na samoj obilaznici oko Čačka. Ecomex d.o.o. raspolaže sa 1.8 ha zemljišta, izgradjenim poslovnim objektom od 800m2, magacinsko-prodajnim prostorom od 1000m2 na istoj lokaciji kao i sa poslovnim prostorom  na Novom Beogradu i lokalom u centru Čačka. 

Osnivači i vlasnici privrednog društva Ecomex d.o.o. su:

1.Mr.Rajo Milošević dipl.maš.ing.

2.Milun Djukić dipl.ecc

3.Miloš Mijailović dipl.ecc

4.Slavoljub Jovanović dipl.ecc

sa podjednakim udelom od 25% po vlasniku.

Delatnost privrednog društva

Osnovna delatnost privrednog društva Ecomex d.o.o. je uvoz i distribucija alata, mašina i pribora u asortimanu:

-električne ručne mašine

-oprema i materijali za zavarivanje

-rezni, merni, ručni alati i brusni materijali

-kompresori, perači i industrijski usisivači.

-oprema za gradjevinarstvo

-testere, trake i cirkulari za obradu metala i drveta

-mašine za sečenje materijala

Ecomex d.o.o. je suvlasnik i osnivač privrednog društva Ecomex auto d.o.o. čija je delatnost prodaja i servisiranje vozila marke Peugeot u sistemu Verano Motors iz Beograda.

Sedište privrednog društva Ecomex d.o.o. je u Čačku, a poslovanje se obavlja preko komercijalnih predstavništva u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kruševcu.

 

Od 2010. godine Ecomex poseduje sertifikat ISO 9001.

Tržišna pozicija

Za 25 godina rada Ecomex d.o.o. je na tržištu Srbije u svojoj delatnosti stvorio visok poslovni rejting. Ecomex d.o.o. isporučuje alate i mašine domaćoj industriji, trgovinama i firmama iz oblasti zanatstva i usluga. Na samom lageru posedujemo više od 7.000 artikala - profesionalnog alata renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača.Direktni smo uvoznici najvećeg dela alata i mašina iz našeg prodajnog asortimana, pa smo u poziciji da iste nudimo po tržišno prihvatljivim uslovima.

Za sve mašine koje nudimo imamo obezbedjen servis u garantnom i vangarantnom roku.

Zaključak

Stečeni renome na tržištu, specijalizovani kadrovi i tehnička opremnljenost su glavni uslovi daljeg poslovnog razvoja.Naš najvažniji i osnovni cilj je da u svojoj grani zadržimo lidersku poziciju na tržištu Srbije.