NWS tools

NWS tools

 

Godine 1973 Willibald Nöthen osniva NWS (Nöthen Werkzeuge Solingen), samo četiri dana nakon raspada u to vreme najveće kovačnice alata u Evropi “Walter Gott”, u kojoj je proveo 19 uspešnih godina, između ostalog i kao direktor prodaje ručnih alata.
 
Konkurencija u to vreme je bila veoma jaka, naročito na tlu Nemačke, gde se proizvodio veoma kvalitetan alat. Krenuti sa proizvodnjom do tada standardnih alatki je neizbežno vodila u ćorsokak. 
 
Agresivnim razvojem novih proizvoda koje je u startu odlikovao izuzetno visok kvalitet, funkcionalnost i za to vreme jedinstveni dizajn, bio je i ostao ključ uspeha kompanije NWS.
 
Zahvaljujući činjenici da i danas NWS alat odlikuju vrhunske karakteristike uz kontinuirano unapređenje procesa proizvodnje i završne obrade, NWS ručni alati osvajaju svetsko tržište.
 

Nemačka kompanija NWS (Nöthen Werkzeuge Solingen) je jedan od retkih proizvođača visokokvalitetnog ručnog alata kojeg nedvosmisleno i korisnici i stručna javnost ali i konkurencija svrstavaju u red takozvanih "premium brand" proizvoda.

NWS proizvodi ručni alat koji je široko priznat u Evropi pre svega po izuzetnom kvalitetu, performansama i dugom veku trajanja.

NWS profesionalni "made in Germany" alati su izrađeni u skladu sa rigoroznim standardima, uz korišćenje vrhunskih materijala i najsavremenijih proizvodnih procesa, koji predstavljaju krunu inovativnog inženjeringa nemačke kompanije.

Završna obrada klešta, sečica, makaza, rezača, ključeva i drugog alata čije se metalne površine na kraju mnogobrojnih procesa obrade tretiraju izuzetno izdrživom PTFE oblogom, čine NWS alat izuzetno otpornim na habanje i koroziju. Ovakav nivo završne obrade u kombinaciji sa vrhunskim materijalima i tehnologijom doprinose NWS ručnom alatu imidž jednog od najboljih alata u Evropi i svetu.

Doživljaj NWS dizajna, van serisjke ergonomije i performansama samog alata ostavljamo našim korisnicima da sami dožive i prenesu drugima. To je jedini pravi način da se uverite u do sada pročitano i učestvujete u pobedi ovog izuzetnog alata.

Uživajte!

 

NWS inovacijenws 7

NWS industrijski alati

NWS alati za bezbedan rad - VDE

NWS alati za sečenje kablova i skidanje izolacije

NWS alati za elektroniku

NWS alati za sečenje lima

NWS automotive

NWS vodoinstalaterski alati

NWS gradjevinski i drugi alati

NWS setovi alata i torbe za alat

KATALOG ALATA NWS TOOLS

 
nws
nws 1
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nws 2
 nws9
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nws 4
nws 5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nws 6
nws8