Amada

AMADA beskonačne trake za sečenjeLayout Axcela A 2

Kompanija AMADA je snovana 1946. godine u Japanu od strane gospodina Isamu Amada. Grupa sada broji oko 90 kompanija, uključujući prodajne ogranke, proizvodna mesta i zapošljava preko 8000 ljudi širom sveta. AMADA nudi gotovo sveobuhvatan asortiman rešenja za obradu metala, a kako bi udovoljili neprestano promenljivim potrebama tržišta i svojih kupaca, grupa je postavila mrežu proizvodnih lokacija u strateškim oblastima: Japan, Evropa, Severna Amerika i Kina .

AMADA grupa je jedan od najvećih svetskih proizvođača mašina, testera i alata za obradu metala i jedna je, po kvalitetu svojih proizvoda, od vodećih svetskih kompanija u ovoj industriji . AMADA nudi širok spektar proizvoda kao što su: mašine za sečenje metala, savijanje, glodanje, sabijanje metalne strugotine, laserska tehnologija sa automatizovanim modularnim konceptima, softverskim aplikacijama i čitavim spektrom alata. AMADA proizvodi predstavljaju vodeća tehnološka rešenja koja postižu visok stepen profitabilnosti i produktivnosti.

Radeći više od 40 godina u Evropi, AMADA grupa kombinuje tradiciju, japansko iskustvo i najbolje evropsko znanje.

AMADA ima jedinstvenu komparativnu prednost koja proizilazi iz činjenice da proizvodi i mašine i testere za obradu metala. Ova prednost rezultira stalnim razvojem novih visoko kvalitetnih proizvoda, kombinujući maksimalne performanse sečenja i značajno smanjenje vremena rezanja, što udovoljava najvišim zahtevima kupaca.

AMADA nudi pravi izbor testera za sečenje metala za gotovo svaki proizvodni proces. Decenijama naziv AMADA predstavlja sinonim za najbolje u inovaciji, kvalitetu i performansama testera i mašina za obradu metala.

Naš asortiman proizvoda se sastoji od bimetalnih trakastih testera, karbidnih trakastih testera i kružnih testera.

Bimetalne trakaste testere

Sa patentiranim M71 HSS materijalom za vrhove zuba AMADA obezbeđuje bimetalne trakaste testere sa najvećom tvrdoćom koja je ikada postignuta u oblasti brzoreznih čelika.

Universal

Special

Profile

Karbidne testere

Visokokvalitetne, trakaste testere sa zubima od tvrdog metala za maksimalne performanse i preciznost sečenja, zasnovane na ogromnom iskustvu tehnologije AMADA.

Universal

Universal coated

Special

www.amada.at