Trafimet

Trafimet grupacija je prisutna na tržištu zavarivanja već više od 40 godina, uspešno gradeći imidž kompanije koja je šitom sveta poznata po pouzdanosti svojih proizvoda.

Kompanija je fokusirana na kvalitet, inovacije, usluge i razvoj tehničkog i komercijalnog osoblja.
Uprkos svojoj međunarodnoj dimenziji, Grupa Trafimet još uvek uspeva da očuva toliko poznatu rečenicu ispred naziva svojih proizvoda “made-in-Italy”, koja je svojevrsna i ogromna robna marka sama za sebe, ostajući verna svom poreklu i svojoj istoriji.

Trafimet je osnovan 1974 godine od strane grupe od 5 zanatlija predvođenih preduzetnikom Gianpietro Zigliotto. Trafimet Grupa je evoluirala od malog proizvođača do jedne od najvećih industrijskih kompanija u sektoru proizvodnje gorionika i pribora za zavarivanje.

Svojom površinom od 22.000 m², italijanska centrala Trafimet Grupe danas uključuju sve delatnosti proizvodnje i distribucije svojih proizvoda od istraživanja i razvoja, tehničke laboratorije, proizvodnje do finalne montaže i skladištenja širokog spektra proizvoda spremnih za isporuku do najrazličitije destinacije na svetu.

Svoju veliku gamu proizvoda namenjenih procesima zavarivanja i sečenja, Trafimet grupacija plasira kroz mrežu svojih distributera u celom svetu, ali i kao dobavljač rezervnih delova, opreme i potrošnih materijala najvećih svetskih proizvođača aparata za zavarivanje

 

novo u Trafimetu T-SYSTEM zaštita očiju

katalog Trafimet: držači elektroda, klešta za masu, priključnice, naglavne maske

katalog Trafimet gorionika i pribora

katalog Trafimet opreme 2017/18

ponuda naglavnih senzorskih maski

kompletna ponuda TRAFIMET

www.trafimetgroup.com